L a d e n

Zelfregiserend cameraman en video-editor.

Wie ben ik?

Ik produceer zelf of met een team video-oplossingen voor verscheidene merken en organisaties met zowel grote als kleinere budgetten. Sinds 2017 ben ik met veel toewijding en plezier werkzaam als freelancer in de online filmwereld en heb ik producties gedraaid als camera-operator, video-editor, regisseur, gaffer en meer. Ik ben ervan overtuigd dat elke organisatie een spannend verhaal te vertellen heeft. Mijn doel is om dit verhaal inspirerend en activerend zichtbaar te maken aan de hand van video.

Evenement registraties, Productvideo’s, Bedrijfsvideo’s, Live Streams, E-learning, Testimonials, Campagne video’s en nog veel meer. Samen zoeken wij de video oplossing die bij uw doelstellingen past.

Werkzaamheden

Inzetbaar voor verschillende facetten in videoproductie

Camerawerk

Ik ben breed inzetbaar als cameraman. Van meercamera- / live projecten tot studioshoots. Naast een eigen cameraset heb ik veel ervaring met andere systemen en de accessoires die daarbij horen.

Post-productie

Edits zijn bij mij in goede handen. De meeste projecten die ik film monteer ik zelf tot een passend eindproduct.

Strategie

Naast een aangeleverd script volgen denk ik graag mee in de conceptuele fase van de productie. Samen gaan we aan de slag om het doel voor ogen te behalen.

Productie

Op de draaidag zorgen ik en een team ervoor dat de productie soepel en stressloos verloopt. Voor grotere producties neem ik vertrouwde camerapersonen, geluidstechnicussen, en gaffers mee waarmee ik meerdere projecten met succes heb voltooid.

Bekijk showreel
Mijn klanten

Wat zeggen uw voorgangers?

Fijne, professionele samenwerking en altijd in voor een geintje! Matthijs blijft rustig en krijgt de klus voor elkaar in het heetst van de strijd

Bart Dooremalen
Lead Video, Kamera-Express

"Op deskundige en diplomatieke wijze weet Matthijs de persoon in beeld te coachen en te leiden tot een technisch strak in elkaar zittende video, met een aantrekkelijk verhaal"

Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh
LogicQ

"Matthijs heeft aan 3 woorden genoeg en kan daardoor snel schakelen. Het resultaat valt daardoor nooit tegen!"

Dieneke van Wessel
Veulenveiling Midden Nederland
80%
Video
Filmen
75%
Video
Montage

Over mij.

Vanaf het moment dat ik op record druk tot het moment dat u op play drukt kan u verzekerd zijn van een persoonlijke en professionele productie, met een treffend eindresultaat. Van groot tot klein, bij elk project zijn er mogelijkheden om u van dienst te zijn.

  • 1Mijn Missie

    Organisaties helpen hun boodschap op een inspirerende wijze over te brengen bij de doelgroep door middel van video.

  • 2Mijn doel

    Mijn doel is om binnen 5 jaar een gerenommeerd Director of photography te zijn voor uiteenlopende videoproducties.

  • 3 Waarom ik?

    Ik zal altijd alles binnen mijn macht doen om het maximale uit elk project te halen, ongeacht de grootte van het project.

Met wie werk ik?

Opdrachtgevers

Een greep uit mijn huidige en voorgaande opdrachtgevers.

Laten we praten

over uw
nieuwe project.